Veelgestelde vragen

Wat doet de FiCo?
De Financiële Commissie vormt de brug tussen het bedrijfsleven en huidige studenten van het R.S.C./R.V.S.V.. Door samen met de Financiële Commissie een evenement te organiseren krijgt u de kans om in één dag uw bedrijf op de kaart te zetten en getalenteerde, ambitieuze studenten en wellicht uw toekomstige werknemer te ontmoeten.
Welke evenementen zijn er?
Door de Financiële Commissie worden verschillende evenementen georganiseerd. Denk hierbij aan een inhousedag of een bedrijvendiner, maar wij staan ook open voor andere activiteiten. Een kennismaking door middel van bijvoorbeeld een golftoernooi, kleiduif schieten of kookcursus.
Hoe verlopen aanmeldingen?
Elk evenement wordt via de website en op social media gepromoot. Hier wordt aangegeven hoe je je voor het evenement kan aanmelden en wat de vereisten zijn.
Waar vinden de evenementen plaats?
Evenementen worden kunnen zowel fysiek als online worden georganiseerd. Inhousedagen vinden vaak plaats op het kantoor van het bedrijf. Andere activiteiten zoals een diner of borrel worden vaak georganiseerd op de sociëteit van het R.S.C./R.V.S.V..
In welke sectoren organiseert de Financiële Commissie evenementen?
De Financiële Commissie organiseert events in alle sectoren. De grootste sectoren hierin zijn Accountancy, Consultancy, Finance, FMCG, Logistics, Rechten en Trading.
Wat zijn de verschillende samenwerkingsmogelijkheden?
De samenwerkingsmogelijkheden lopen enorm uiteen. Zo kunt u samen met ons een recruitment event organiseren, maar ook uw vacatures of bedrijf promoten via onze website of social mediakanalen. Benieuwd naar wat het best bij jouw bedrijf past, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!
Hoe meld ik me aan voor een evenement?
Aanmelden kan door je cv en eventueel cijferlijsten op te sturen naar het mailadres van het commissielid verantwoordelijk voor het evenement. Contactgegevens en aanmeldprocedure is te vinden op de instagram onder de bijbehorende post.

Voor verdere vragen

Als u het antwoord op uw vraag er niet tussen staat, kunt u altijd contact met ons opnemen!