Equity Workshop
Online

Torqx Capital Online Inhousedag

Het vermogen om te ondernemen
2/2/2020
7:00 pm

Geïnteresseerd in private equity en benieuwd naar hoe het eraan toegaat bij Torqx Capital? Neem deel aan de online case-middag op 2 februari!

Torqx Capital is een toonaangevende investeerder die zich richt op middelgrote ondernemingen met aantrekkelijk verbetering- en / of groeipotentieel. Ze investeren momenteel uit een fonds van EUR 150 miljoen, ondersteund door gerenommeerde, internationale institutionele beleggers en het Torqx-team zelf. Tijdens de case-middag krijg je de kans om het bedrijf, de werkzaamheden en medewerkers van Torqx Capital te leren kennen. Je zal inzicht krijgen in hoe je een PE case moet aanpakken en samen met een investment professionals aan een case gaan werken. Na de case is het tijd voor een online borrel met een thuis gestuurde borrelbox!

Timetable

Event Agenda

Voorlopige agenda
Heb je vragen?

Partners

Waarom partner worden?

Partner worden van de Financiële Commissie is een slimme en effectieve manier om uw merk en organisatie op de kaart te zetten onder onze leden. Zo bieden wij verschillende toegankelijke mogelijkheden om uw naambekendheid te vergroten en de brug tussen studenten en het bedrijfsleven te verkleinen.

Informeer nu

FAQ

Wat doet de FiCo?
De financiële commissie is de brug tussen bedrijven en de huidige studenten van het R.S.C./R.V.S.V. Door samen met de Financiële Commissie een evenement te organiseren, krijgt u de kans om in één dag uw bedrijf op de kaart te zetten en getalenteerde, ambitieuze en gemotiveerde studenten, en wellicht uw toekomstige werknemer te ontmoeten.
Welke evenementen zijn er?
Door de FiCo worden verschillende evenementen georganiseerd binnen verschillende sectoren. Denk hierbij aan een inhousedag, diner, webinair en symposium.
Hoe verlopen aanmeldingen?
Elk evenement wordt via de website en social media gepromoot. Hier wordt aangegeven hoe je je voor het evenement kan aanmelden en wat de vereisten zijn.
Waar vinden de evenementen plaats?
Evenementen worden zowel fysiek als online georganiseerd. Inhousedagen vinden vaak plaats op het kantoor van het bedrijf en diner worden vaak georganiseerd op de sociëteit.