Inhousedag

Roland Berger inhousedag

14/9/2022
9:30 am

Ben jij geïnteresseerd in strategic consultancy en wil je je eerste stappen zetten richting het bedrijfsleven? Meld je dan nu aan voor de inhousedag bij Roland Berger! Dit is de uitgelezen kans om op een toegankelijke manier kennis te maken met het bedrijf en om in contact te komen met werknemers binnen strategic consultancy.

Wat leuk dat je geïntresseerd bent in dit event! Op 14 september organiseert de Fico in samenwerking met Roland Berger een inhousedag. Aanvang is om 09:15 in Amsterdam bij Roland Berger op kantoor. De dag zal beginnen met een presentatie van het bedrijf. Daaropvolgend zal er een training zijn om zelf te ervaren wat het werk inhoudt. Daarna is er ruimte voor vragen en sluiten we af met een gezellige lunch. Dit is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met de consultants van Roland Berger en de sfeer en cultuur binnen het bedrijf te proeven.

Timetable

Event Agenda

Voorlopige agenda
Heb je vragen?

Partners

Waarom partner worden?

Partner worden van de Financiële Commissie is een slimme en effectieve manier om uw merk en organisatie op de kaart te zetten onder onze leden. Zo bieden wij verschillende toegankelijke mogelijkheden om uw naambekendheid te vergroten en de brug tussen studenten en het bedrijfsleven te verkleinen.

Informeer nu

FAQ

Wat doet de FiCo?
De financiële commissie is de brug tussen bedrijven en de huidige studenten van het R.S.C./R.V.S.V. Door samen met de Financiële Commissie een evenement te organiseren, krijgt u de kans om in één dag uw bedrijf op de kaart te zetten en getalenteerde, ambitieuze en gemotiveerde studenten, en wellicht uw toekomstige werknemer te ontmoeten.
Welke evenementen zijn er?
Door de FiCo worden verschillende evenementen georganiseerd binnen verschillende sectoren. Denk hierbij aan een inhousedag, diner, webinair en symposium.
Hoe verlopen aanmeldingen?
Elk evenement wordt via de website en social media gepromoot. Hier wordt aangegeven hoe je je voor het evenement kan aanmelden en wat de vereisten zijn.
Waar vinden de evenementen plaats?
Evenementen worden zowel fysiek als online georganiseerd. Inhousedagen vinden vaak plaats op het kantoor van het bedrijf en diner worden vaak georganiseerd op de sociëteit.