Diner
Online

Private Equity & Venture Capital diner

22/11/2022
4:00 pm

Op 22 november organiseren wij een Private Equity en Venture Capital diner in samenwerking met HC partners, Nobel capital en Slingshot. Dus ben jij geïnteresseerd in PE of VC en wil jij graag bedrijven in deze sector leren kennen? Meld je dan nu aan voor ons aankomende event!

De dag zal beginnen om 16.00 op onze sociëteit. We starten met een borrel en presentaties van de bedrijven waarna jullie in groepjes een case zullen behandelen. Na het programma gaan we met de bedrijven en kandidaten aan tafel en er is de hele avond ruimte om vragen te stellen en een beter beeld te krijgen van de verschillende bedrijven. Dit is de uitgelezen kans om op een toegankelijke manier kennis te maken met de bedrijven en collega's!

Timetable

Event Agenda

Voorlopige agenda
Heb je vragen?

Partners

Waarom partner worden?

Partner worden van de Financiële Commissie is een slimme en effectieve manier om uw merk en organisatie op de kaart te zetten onder onze leden. Zo bieden wij verschillende toegankelijke mogelijkheden om uw naambekendheid te vergroten en de brug tussen studenten en het bedrijfsleven te verkleinen.

Informeer nu

FAQ

Wat doet de FiCo?
De financiële commissie is de brug tussen bedrijven en de huidige studenten van het R.S.C./R.V.S.V. Door samen met de Financiële Commissie een evenement te organiseren, krijgt u de kans om in één dag uw bedrijf op de kaart te zetten en getalenteerde, ambitieuze en gemotiveerde studenten, en wellicht uw toekomstige werknemer te ontmoeten.
Welke evenementen zijn er?
Door de FiCo worden verschillende evenementen georganiseerd binnen verschillende sectoren. Denk hierbij aan een inhousedag, diner, webinair en symposium.
Hoe verlopen aanmeldingen?
Elk evenement wordt via de website en social media gepromoot. Hier wordt aangegeven hoe je je voor het evenement kan aanmelden en wat de vereisten zijn.
Waar vinden de evenementen plaats?
Evenementen worden zowel fysiek als online georganiseerd. Inhousedagen vinden vaak plaats op het kantoor van het bedrijf en diner worden vaak georganiseerd op de sociëteit.