Inhousedag
Offline

Port of Rotterdam Inhousedag

2/2/2023
1:00 pm

In samenwerking met de Susco organiseert de Fico op 2 februari een inhousedag met de Port of Rotterdam! Deze dag zal in het teken staan van sustainability. Als je geïnteresseerd bent in Supply Chain, Logistics & Sustainability meld je dan nu aan via onderstaande link!

De dag zal beginnen om 13.00 bij RDM (Rotterdam Droogdok Maatschappij) waar we ontvangen worden met een kleine lunch. Er zal vervolgens een algemene presentatie zijn over de Port of Rotterdam en aansluitend een presentatie van Pim de Wit over environmental management. Hierna is er tijd voor een interactieve case (game Port Constructor) en een rondleiding door RDM en een floating farm. We sluiten de dag af rond 16.30 met een borrel, waar al je vragen beantwoord kunnen worden.

Timetable

Event Agenda

Voorlopige agenda
Heb je vragen?

Partners

Waarom partner worden?

Partner worden van de Financiële Commissie is een slimme en effectieve manier om uw merk en organisatie op de kaart te zetten onder onze leden. Zo bieden wij verschillende toegankelijke mogelijkheden om uw naambekendheid te vergroten en de brug tussen studenten en het bedrijfsleven te verkleinen.

Informeer nu

FAQ

Wat doet de FiCo?
De financiële commissie is de brug tussen bedrijven en de huidige studenten van het R.S.C./R.V.S.V. Door samen met de Financiële Commissie een evenement te organiseren, krijgt u de kans om in één dag uw bedrijf op de kaart te zetten en getalenteerde, ambitieuze en gemotiveerde studenten, en wellicht uw toekomstige werknemer te ontmoeten.
Welke evenementen zijn er?
Door de FiCo worden verschillende evenementen georganiseerd binnen verschillende sectoren. Denk hierbij aan een inhousedag, diner, webinair en symposium.
Hoe verlopen aanmeldingen?
Elk evenement wordt via de website en social media gepromoot. Hier wordt aangegeven hoe je je voor het evenement kan aanmelden en wat de vereisten zijn.
Waar vinden de evenementen plaats?
Evenementen worden zowel fysiek als online georganiseerd. Inhousedagen vinden vaak plaats op het kantoor van het bedrijf en diner worden vaak georganiseerd op de sociëteit.