Kennismaken
Online

Nauta Dutilh Inhousedag

3/6/2021
2:00 pm

Tijdens de inhousedag van Nauta Dutilh leer je de werknemers en het advocatenkantoor kennen tijdens een presentatie en borrel. Een leuke en informele manier om een kijkje te krijgen bij een groot internationaal advocatenkantoor!

Beste rechtenstudenten! Wil jij kennismaken met één van de grootste advocatenkantoren van de Benelux? Op woensdag 1 mei gaan wij namelijk langs bij NautaDutilh! Deze inhousedag zullen we beginnen met een lunch, gevolgd door een inhoudelijk programma. Als je geïnteresseerd bent in de advocatuur, het notariaat of belastingadvies en je je carrière een vliegende start wilt geven, ben je bij NautaDutilh aan het goede adres! NautaDutilh is een internationaal advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen, Luxemburg én New York. Met meer dan 400 advocaten, notarissen en belastingadviseurs zijn ze één van de grootste advocatenkantoren in de Benelux en draaien ze mee in de wereldwijde juridische top. Omdat ze daarnaast onafhankelijk zijn, bepalen zij hun eigen koers. Bepaal jij ook altijd je eigen koers en ben je eigenzinnig, innovatief en ambitieus? Dan maken zij graag kennis met je!

Timetable

Event Agenda

Voorlopige agenda
Heb je vragen?

Partners

Waarom partner worden?

Partner worden van de Financiële Commissie is een slimme en effectieve manier om uw merk en organisatie op de kaart te zetten onder onze leden. Zo bieden wij verschillende toegankelijke mogelijkheden om uw naambekendheid te vergroten en de brug tussen studenten en het bedrijfsleven te verkleinen.

Informeer nu

FAQ

Wat doet de FiCo?
De financiële commissie is de brug tussen bedrijven en de huidige studenten van het R.S.C./R.V.S.V. Door samen met de Financiële Commissie een evenement te organiseren, krijgt u de kans om in één dag uw bedrijf op de kaart te zetten en getalenteerde, ambitieuze en gemotiveerde studenten, en wellicht uw toekomstige werknemer te ontmoeten.
Welke evenementen zijn er?
Door de FiCo worden verschillende evenementen georganiseerd binnen verschillende sectoren. Denk hierbij aan een inhousedag, diner, webinair en symposium.
Hoe verlopen aanmeldingen?
Elk evenement wordt via de website en social media gepromoot. Hier wordt aangegeven hoe je je voor het evenement kan aanmelden en wat de vereisten zijn.
Waar vinden de evenementen plaats?
Evenementen worden zowel fysiek als online georganiseerd. Inhousedagen vinden vaak plaats op het kantoor van het bedrijf en diner worden vaak georganiseerd op de sociëteit.