Diner
Offline

Mergers & Acquisitions diner

2/11/2021
6:00 pm

Op 2 november zal het eerste corporate finance diner plaatsvinden samen met ABN Amro. Dit wil je niet missen wanneer je geïnteresseerd bent in M&A en of interesse hebt in een stage of traineeship binnen deze tak van ABN AMRO.

Tijdens het eerste Corporate Finance diner zal de focus liggen op mergers and acquisitions. Tijdens dit diner zal ABN Amro meer vertellen over deze tak en over de stages en traineeships die zij aanbieden. Het diner zal aanvangen om 18:00. Daarbij zal ABN Amro beginnen met een korte presentatie ter introductie. Daarna zal het diner plaats vinden waar je de mogelijkheid krijgt om met verschillende werknemers van ABN Amro in contact te komen. Het diner zal tot ongeveer 22: 00 duren en later aanschuiven is mogelijk. Hierover kan je een mailtje sturen naar m.hajer@rsc-rvsv.nl. Uiteraard zullen wij ons aan de geldende coronamaatregelen houden dus zal (indien de maatregelen niet veranderen) bij de deur de QR-code van de CoronaCheck app gescand worden. Alleen bachelor 3 en master studenten!

Timetable

Event Agenda

Voorlopige agenda
Heb je vragen?

Partners

Waarom partner worden?

Partner worden van de Financiële Commissie is een slimme en effectieve manier om uw merk en organisatie op de kaart te zetten onder onze leden. Zo bieden wij verschillende toegankelijke mogelijkheden om uw naambekendheid te vergroten en de brug tussen studenten en het bedrijfsleven te verkleinen.

Informeer nu

FAQ

Wat doet de FiCo?
De financiële commissie is de brug tussen bedrijven en de huidige studenten van het R.S.C./R.V.S.V. Door samen met de Financiële Commissie een evenement te organiseren, krijgt u de kans om in één dag uw bedrijf op de kaart te zetten en getalenteerde, ambitieuze en gemotiveerde studenten, en wellicht uw toekomstige werknemer te ontmoeten.
Welke evenementen zijn er?
Door de FiCo worden verschillende evenementen georganiseerd binnen verschillende sectoren. Denk hierbij aan een inhousedag, diner, webinair en symposium.
Hoe verlopen aanmeldingen?
Elk evenement wordt via de website en social media gepromoot. Hier wordt aangegeven hoe je je voor het evenement kan aanmelden en wat de vereisten zijn.
Waar vinden de evenementen plaats?
Evenementen worden zowel fysiek als online georganiseerd. Inhousedagen vinden vaak plaats op het kantoor van het bedrijf en diner worden vaak georganiseerd op de sociëteit.