Kennismaken
Online

Mazars eHousedag Audit

12/1/2022
2:30 pm

Ben jij benieuwd hoe een carrière in de Audit eruit ziet? Schrijf je dan nu in voor de Audit eHousedag van Mazars. Op woensdag 12 januari van 14:30 tot 17:00 uur maken we graag kennis met jou! Tijdens deze dag neem je een kijkje achter de schermen van het leven van een auditor.

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in onze eHousedag. Op deze pagina vind je alle informatie over dit online event wat bedoeld is voor studenten in het vakgebied Audit. Met veel plezier organiseren wij speciaal voor jou een online event waar je de ruimte krijgt meer te weten te komen over onze organisatie en onze mensen en waar we graag meer horen over jou als persoon, jouw ambities en interesses. Bij Mazars kom je niet bij toeval werken. Je kiest bewust voor een wereldwijde organisatie waar het leveren van topkwaliteit je uit zal dagen om jezelf te blijven ontwikkelen. Wil jij weten of Mazars bij jou past? Schrijf je dan nu in voor onze eHousedag op 12 januari 2022 en ontdek of Mazars een organisatie is waar jij zou willen werken!

Timetable

Event Agenda

Voorlopige agenda
Heb je vragen?

Partners

Waarom partner worden?

Partner worden van de Financiële Commissie is een slimme en effectieve manier om uw merk en organisatie op de kaart te zetten onder onze leden. Zo bieden wij verschillende toegankelijke mogelijkheden om uw naambekendheid te vergroten en de brug tussen studenten en het bedrijfsleven te verkleinen.

Informeer nu

FAQ

Wat doet de FiCo?
De financiële commissie is de brug tussen bedrijven en de huidige studenten van het R.S.C./R.V.S.V. Door samen met de Financiële Commissie een evenement te organiseren, krijgt u de kans om in één dag uw bedrijf op de kaart te zetten en getalenteerde, ambitieuze en gemotiveerde studenten, en wellicht uw toekomstige werknemer te ontmoeten.
Welke evenementen zijn er?
Door de FiCo worden verschillende evenementen georganiseerd binnen verschillende sectoren. Denk hierbij aan een inhousedag, diner, webinair en symposium.
Hoe verlopen aanmeldingen?
Elk evenement wordt via de website en social media gepromoot. Hier wordt aangegeven hoe je je voor het evenement kan aanmelden en wat de vereisten zijn.
Waar vinden de evenementen plaats?
Evenementen worden zowel fysiek als online georganiseerd. Inhousedagen vinden vaak plaats op het kantoor van het bedrijf en diner worden vaak georganiseerd op de sociëteit.