Diner
Online

KMPG diner

27/9/2022
4:30 pm

Op 27 september zal KPMG aanschuiven op onze sociëteit en vertellen over Deal & Growth en Mergers & Acquisitions. Het betreft een diner/training met 2 takken: Consultancy en Finance. Lijkt dit jou wat? Meld je dan nu aan!

In beide sectoren is KPMG een top speler. Ben jij bezig met het afronden van je bachelor, al begonnen aan je master (ook 6e-jaars zijn welkom) en ben je geïnteresseerd in Consultancy of Finance? Meld je dan nu aan voor het KPMG diner! Dit is de uitgelezen kans om op een toegankelijk manier kennis te maken met KMPG en haar werknemers uit de Consultancy en Finance sector. Inloop zal zijn vanaf 15.30 op onze sociëteit. De avond zal beginnen met een borrel en je krijgt de keuze tussen een Consultancy training en een Finance Training. Daaropvolgend gaan we dineren met de bedrijven. De hele avond is er ruimte om vragen te stellen en in gesprek te gaan met werknemers en recruiters van KPMG! Na elke gang zal er gerouleerd worden en het diner zal rond 22.00 afgelopen zijn.

Timetable

Event Agenda

Voorlopige agenda
Heb je vragen?

Partners

Waarom partner worden?

Partner worden van de Financiële Commissie is een slimme en effectieve manier om uw merk en organisatie op de kaart te zetten onder onze leden. Zo bieden wij verschillende toegankelijke mogelijkheden om uw naambekendheid te vergroten en de brug tussen studenten en het bedrijfsleven te verkleinen.

Informeer nu

FAQ

Wat doet de FiCo?
De financiële commissie is de brug tussen bedrijven en de huidige studenten van het R.S.C./R.V.S.V. Door samen met de Financiële Commissie een evenement te organiseren, krijgt u de kans om in één dag uw bedrijf op de kaart te zetten en getalenteerde, ambitieuze en gemotiveerde studenten, en wellicht uw toekomstige werknemer te ontmoeten.
Welke evenementen zijn er?
Door de FiCo worden verschillende evenementen georganiseerd binnen verschillende sectoren. Denk hierbij aan een inhousedag, diner, webinair en symposium.
Hoe verlopen aanmeldingen?
Elk evenement wordt via de website en social media gepromoot. Hier wordt aangegeven hoe je je voor het evenement kan aanmelden en wat de vereisten zijn.
Waar vinden de evenementen plaats?
Evenementen worden zowel fysiek als online georganiseerd. Inhousedagen vinden vaak plaats op het kantoor van het bedrijf en diner worden vaak georganiseerd op de sociëteit.