Diner
Online

Juridisch diner Baker Mckenzie, Houthoff & Ploum

4/10/2022
4:30 pm

Op 4 oktober zullen Baker Mckenzie, Houthoff en Ploum aanschuiven op onze sociëteit en vertellen over de advocatuur. Het betreft drie hoogstaande bedrijven binnen de juridische sector die zich specialiseren op meerdere vakgebieden (ondernemingsrecht, fiscaal recht, notarieel recht etc.). Lijkt dit jou wat? Meld je dan nu aan!

Ben jij bezig met je bachelor, al begonnen aan je master (ook 6e-jaars zijn welkom) en ben je geïnteresseerd in de juridische sector? Meld je dan nu aan voor het juridische bedrijven diner! Dit is de perfecte kans om onder het genot van een biertje op de soos kennis te maken met de verschillende bedrijven en werknemers binnen de juridische sector! Aanvang zal zijn om 16.30 op onze sociëteit. De avond zal beginnen met presentaties van alle drie de bedrijven. Daaropvolgend gaan we dineren met de bedrijven. De hele avond is er ruimte om vragen te stellen en in gesprek te gaan met de advocaten en recruiters! Na elke gang zal er gerouleerd worden en het diner zal rond 22.00 afgelopen zijn.

Timetable

Event Agenda

Voorlopige agenda
Heb je vragen?

Partners

Waarom partner worden?

Partner worden van de Financiële Commissie is een slimme en effectieve manier om uw merk en organisatie op de kaart te zetten onder onze leden. Zo bieden wij verschillende toegankelijke mogelijkheden om uw naambekendheid te vergroten en de brug tussen studenten en het bedrijfsleven te verkleinen.

Informeer nu

FAQ

Wat doet de FiCo?
De financiële commissie is de brug tussen bedrijven en de huidige studenten van het R.S.C./R.V.S.V. Door samen met de Financiële Commissie een evenement te organiseren, krijgt u de kans om in één dag uw bedrijf op de kaart te zetten en getalenteerde, ambitieuze en gemotiveerde studenten, en wellicht uw toekomstige werknemer te ontmoeten.
Welke evenementen zijn er?
Door de FiCo worden verschillende evenementen georganiseerd binnen verschillende sectoren. Denk hierbij aan een inhousedag, diner, webinair en symposium.
Hoe verlopen aanmeldingen?
Elk evenement wordt via de website en social media gepromoot. Hier wordt aangegeven hoe je je voor het evenement kan aanmelden en wat de vereisten zijn.
Waar vinden de evenementen plaats?
Evenementen worden zowel fysiek als online georganiseerd. Inhousedagen vinden vaak plaats op het kantoor van het bedrijf en diner worden vaak georganiseerd op de sociëteit.