Corporate & Finance Talent Class

Discover the world of Corporate and Finance Law at Hogan Lovells: Talent Class
27/6/2023
1:30 pm

Studeer jij civiel, financieel of ondernemingsrecht en heb jij interesse in de transactiepraktijk? Ambieer jij een carrière als advocaat bij een internationaal topkantoor? Dan biedt de Corporate and Finance Talent Class jou dé kans om kennis te maken met de internationale transactiepraktijk binnen ons kantoor.

Tijdens de Corporate and Finance Talent Class leer je in één dag de verschillende facetten van het werk binnen de praktijkgroepen Corporate/M&A en Banking & Finance kennen. In teams werk je onder begeleiding van de advocaten en partners aan een uitdagende casus op het snijvlak van Corporate en Finance. Bij Hogan Lovells staan persoonlijke aandacht en ontwikkeling hoog in het vaandel. Wat maakt jou uniek, wat zijn jouw drijfveren, en wat is jouw aanbreng in een groep? Overtuig ons met jouw juridische kennis, analytische kwaliteiten, teamgeest en presentatievaardigheden dat jij hét Hogan Lovells Talent in spé bent. Naast het inhoudelijke programma vinden wij het belangrijk dat jij een goede indruk krijgt van de mensen die werken bij Hogan Lovells. Daarom is er tijdens een boottocht ’s middags volop gelegenheid om al jouw vragen te stellen. We sluiten de dag af met een barbecue aan de Amstel. Ga jij deze uitdaging aan? Geef je dan zo snel mogelijk op! Aanmelden kan tot en met 20 juni 2023 met je cv, cijferlijsten en het invullen van het inschrijfformulier via onderstaande knop. Voor vragen kun je contact opnemen via amsterdam.recruitment@hoganlovells.com

Timetable

Event Agenda

Voorlopige agenda
Heb je vragen?

Partners

Waarom partner worden?

Partner worden van de Financiële Commissie is een slimme en effectieve manier om uw merk en organisatie op de kaart te zetten onder onze leden. Zo bieden wij verschillende toegankelijke mogelijkheden om uw naambekendheid te vergroten en de brug tussen studenten en het bedrijfsleven te verkleinen.

Informeer nu

FAQ

Wat doet de FiCo?
De financiële commissie is de brug tussen bedrijven en de huidige studenten van het R.S.C./R.V.S.V. Door samen met de Financiële Commissie een evenement te organiseren, krijgt u de kans om in één dag uw bedrijf op de kaart te zetten en getalenteerde, ambitieuze en gemotiveerde studenten, en wellicht uw toekomstige werknemer te ontmoeten.
Welke evenementen zijn er?
Door de FiCo worden verschillende evenementen georganiseerd binnen verschillende sectoren. Denk hierbij aan een inhousedag, diner, webinair en symposium.
Hoe verlopen aanmeldingen?
Elk evenement wordt via de website en social media gepromoot. Hier wordt aangegeven hoe je je voor het evenement kan aanmelden en wat de vereisten zijn.
Waar vinden de evenementen plaats?
Evenementen worden zowel fysiek als online georganiseerd. Inhousedagen vinden vaak plaats op het kantoor van het bedrijf en diner worden vaak georganiseerd op de sociëteit.