Diner
Offline

Accountancy diner

8/10/2021
5:00 pm

Het eerste Big-4 Diner zal in het teken staan van accountancy. Tijdens dit diner zullen EY en PwC aanschuiven op onze sociëteit en meer vertellen over hun werkzaamheden. EY en PwC zijn toonaangevende kantoren op het gebied van auditing die wereldwijd opereren. Het diner vangt aan om 17:00 en zal tot ongeveer 22:00 duren.

Het eerste Big-4 Diner zal in het teken staan van accountancy. Tijdens dit diner zullen EY en PwC aanschuiven op onze sociëteit en meer vertellen over hun werkzaamheden. EY en PwC zijn toonaangevende kantoren op het gebied van auditing die wereldwijd opereren. Het diner zal aanvangen rond 17:00. Er zal dan eerst een borrel zijn gevolgd door een diner. De leden zullen tijdens deze avond de mogelijkheid krijgen om met accountants en recruiters van alle kantoren te spreken. Tijdens het diner zal per gang door gerouleerd worden. Het diner zal tot ongeveer 22:00 duren. Later aanschuiven is mogelijk. Stuur hierover een mailtje naar m.smeets@rsc-rvsv.nl Uiteraard zullen wij ons aan de geldende coronamaatregelen houden dus zal (indien de maatregelen niet veranderen) bij de deur de QR-code van de CoronaCheck app gescand worden. Alleen bachelor 3 en master studenten! Dresscode: Business Casual

Timetable

Event Agenda

Voorlopige agenda
Heb je vragen?

Partners

Waarom partner worden?

Partner worden van de Financiële Commissie is een slimme en effectieve manier om uw merk en organisatie op de kaart te zetten onder onze leden. Zo bieden wij verschillende toegankelijke mogelijkheden om uw naambekendheid te vergroten en de brug tussen studenten en het bedrijfsleven te verkleinen.

Informeer nu

FAQ

Wat doet de FiCo?
De financiële commissie is de brug tussen bedrijven en de huidige studenten van het R.S.C./R.V.S.V. Door samen met de Financiële Commissie een evenement te organiseren, krijgt u de kans om in één dag uw bedrijf op de kaart te zetten en getalenteerde, ambitieuze en gemotiveerde studenten, en wellicht uw toekomstige werknemer te ontmoeten.
Welke evenementen zijn er?
Door de FiCo worden verschillende evenementen georganiseerd binnen verschillende sectoren. Denk hierbij aan een inhousedag, diner, webinair en symposium.
Hoe verlopen aanmeldingen?
Elk evenement wordt via de website en social media gepromoot. Hier wordt aangegeven hoe je je voor het evenement kan aanmelden en wat de vereisten zijn.
Waar vinden de evenementen plaats?
Evenementen worden zowel fysiek als online georganiseerd. Inhousedagen vinden vaak plaats op het kantoor van het bedrijf en diner worden vaak georganiseerd op de sociëteit.