Inhousedag
Online

ABN AMRO Inhousedag

27/10/2022
3:00 pm

Op 27 oktober organiseren wij in samenwerking met Abn Amro een Inhousedag bij ABN op kantoor. Dus ben jij geïnteresseerd in M&A? En vind je het leuk om een kijkje te nemen op kantoor bij een van de grootste banken van Nederland? Meld je dan nu aan voor de ABN AMRO inhousedag!

Het betreft een Inhousedag met de één van de leidende banken van Nederland met veel stage plekken (meewerk- of afstudeerstages) op verschillende vakgebieden (private banking, M&A etc.). Dit is de uitgelezen kans om op een toegankelijke manier kennis te maken met het bedrijf en de verschillende collega’s! De aanvang zal zijn om 15:00 op kantoor bij ABN AMRO in Amsterdam.

Timetable

Event Agenda

Voorlopige agenda
Heb je vragen?

Partners

Waarom partner worden?

Partner worden van de Financiële Commissie is een slimme en effectieve manier om uw merk en organisatie op de kaart te zetten onder onze leden. Zo bieden wij verschillende toegankelijke mogelijkheden om uw naambekendheid te vergroten en de brug tussen studenten en het bedrijfsleven te verkleinen.

Informeer nu

FAQ

Wat doet de FiCo?
De financiële commissie is de brug tussen bedrijven en de huidige studenten van het R.S.C./R.V.S.V. Door samen met de Financiële Commissie een evenement te organiseren, krijgt u de kans om in één dag uw bedrijf op de kaart te zetten en getalenteerde, ambitieuze en gemotiveerde studenten, en wellicht uw toekomstige werknemer te ontmoeten.
Welke evenementen zijn er?
Door de FiCo worden verschillende evenementen georganiseerd binnen verschillende sectoren. Denk hierbij aan een inhousedag, diner, webinair en symposium.
Hoe verlopen aanmeldingen?
Elk evenement wordt via de website en social media gepromoot. Hier wordt aangegeven hoe je je voor het evenement kan aanmelden en wat de vereisten zijn.
Waar vinden de evenementen plaats?
Evenementen worden zowel fysiek als online georganiseerd. Inhousedagen vinden vaak plaats op het kantoor van het bedrijf en diner worden vaak georganiseerd op de sociëteit.